Nieuwe blogs in uw mailbox?

Meld u aan om bericht te krijgen bij nieuwe blogs

Bedankt voor uw aanmelding!

Er ging iets fout, onze excuses.

66. Er was eens, lang, lang geleden…

Er was eens, lang, lang geleden, een blog die regelmatig bijgehouden werd. Tips voor mooie boeken, een hart onder de riem voor jonge ouders, rekenspelletjes, het was een rijke, goed gevulde blog.

Dat waren nog eens tijden… Dat het even geleden was dat ik hier iets geplaatst had zat nog wel in mijn hoofd, maar dat het bijna een jaar geleden was niet. Het schrijven hing ik niet aan de wilgen, helemaal niet zelfs. Op mijn andere website, www.wupkevandertorren.nl, publiceerde ik genoeg boekentips voor een hele lange, koude lockdownwinter, ze verschenen alleen niet hier.

Verder stopte ik met werken in het democratisch onderwijs, en begeleid nu kinderen met een arrangement in het reguliere onderwijs. Omdat het zo ontzettend leuk is om samen met kinderen uit te zoeken waar hun talenten liggen, waar hun hart sneller van gaat kloppen. Ben je werkzaam op een school en op zoek naar een remedial teacher met oog voor het gehele kind, neem dan vooral contact op. Op de maandag, dinsdag en vrijdag hebben we nog ruimte in Utrecht, Bilthoven, De Bilt en Zeist.

Blogs over kinderboeken en het basisonderwijs zullen voortaan ook weer hier verschijnen. Ook kun je mij volgen op Instagram, @kinderboekgezocht, waar ik in de verste verte niet consequent genoeg berichten plaats om ooit een influencer te worden, maar wellicht wel de gouden tip voor jou of je kind geef.