Nieuwe blogs in uw mailbox?

Meld u aan om bericht te krijgen bij nieuwe blogs

Bedankt voor uw aanmelding!

Er ging iets fout, onze excuses.

Bijles lezen, schrijven en spelling

Bijles en remedial teaching lezen en schrijven

Heeft uw kind moeite met lezen en schrijven?

Dit kan voor uw kind erg vervelend zijn. Kinderen kunnen het gevoel krijgen dat dit aan hen ligt, wat hun zelfvertrouwen meestal geen goed doet.

Wij bieden bijles en remedial teaching bij lezen en schrijven, van groep 3 tot en met groep 8. We haken in op wat uw kind op school leert.

In groep 3 kunnen we helpen bij leren lezen en spellen, en plezier behouden in het lezen, bijvoorbeeld door samen met uw kind boekjes te lezen. We oefenen het lezen met behulp van spelletjes en afwisselende teksten en boekjes. We kunnen spelletjes bij u achterlaten zodat u deze tussen de bijlessen door met uw kind kunt doen.

In de hogere klassen van de basisschool blijft de focus van de bijles liggen op lezen en schrijven, maar zijn we meer bezig met begrijpend lezen. Vanaf groep 6 beginnen kinderen meestal met grammatica en werkwoordspelling. De regels hiervoor kunnen voor kinderen nog wel eens onduidelijk zijn. We kunnen uw kind helpen door stap voor stap deze regels door te nemen, zo merkt uw kind dat het de spelling goed onder de knie kan krijgen.

P1040881 (Medium)

Remedial teaching lezen, schrijven of spelling in Bilthoven, De Bilt, Zeist of Utrecht?