Nieuwe blogs in uw mailbox?

Meld u aan om bericht te krijgen bij nieuwe blogs

Bedankt voor uw aanmelding!

Er ging iets fout, onze excuses.

Voor leerkrachten

Remedial teaching op freelance basis bij u op school

We willen met z’n allen het liefst dat kinderen floreren. Dat ze met plezier naar school gaan, sociaal gezien lekker in hun vel zitten en goed leren lezen, schrijven en rekenen om zo de wereld te kunnen verkennen. Sommige kinderen hebben hier wat extra begeleiding bij nodig, wij zijn gespecialiseerd in het geven van deze begeleiding.

Samen met de betrokkenen, en dat is natuurlijk in de eerste plaats het kind zelf, gaan we op zoek naar de manier waarop hij of zij het beste leert. Afwisseling en plezier, daar zorgen we in elk geval voor. We werken niet alleen aan taal en rekenen, maar kijken ook naar het zelfvertrouwen van kinderen, geconcentreerd werken, het plannen van het werk in de klas en het ontdekken van hun eigen unieke talenten.

Naast de individuele begeleiding van kinderen begeleiden we hen graag ook in de klas. We horen vaak dat kinderen in de klas moeite hebben met aan het werk komen of geconcentreerd aan het werk blijven. Dit valt in één op één situaties meestal veel minder op, de beste plek om een kind hierin te begeleiden is dan ook in de klas. Zo kunnen we tevens de leerkracht assisteren in het bereiken van een optimale leersituatie.

Vrolijke kinderen door leuke bijlessen!

Vrolijke kinderen door fijne begeleiding!

Op zoek naar ambulante begeleiding bij u op school?