Nieuwe blogs in uw mailbox?

Meld u aan om bericht te krijgen bij nieuwe blogs

Bedankt voor uw aanmelding!

Er ging iets fout, onze excuses.

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Willemijn en Wupke, beide orthopedagoog en leerkracht basisonderwijs. Samen richtten we in 2013 Juf Aan Huis op. Omdat we allebei veel hebben in het werken met kinderen, in het bijzonder met de kinderen die wel wat extra begeleiding kunnen gebruiken.

Een half decennium lang zaten we aan vele keukentafels en krappe kinderbureautjes, gebogen over taal- en rekenproblemen, maar vooral contact makend met de kinderen waar we aan les mochten geven. Want de groei van kinderen zelf, de toename van hun zelfvertrouwen, daar was het ons altijd om te doen. Wat hebben we er veel van geleerd, en wat hebben we er veel plezier aan beleefd.

Maar, zoals dat gaat in het leven, op een gegeven moment is het tijd voor wat anders, nieuwe uitdagingen. Willemijn geeft inmiddels les op de Marnix academie, één van de Pabo’s in Utrecht en geeft geen individuele remedial teaching meer. Wupke geeft remedial teaching op verschillende scholen, helpt kinderen en volwassenen aan een beter handschrift en bezig met de start van een carrière als onderwijsjournalist.

Juf Aan Huis blijft dus bestaan, maar in iets afgeslankte vorm. Benader ons vooral voor remedial teaching, en voor vragen en advies denken we altijd graag mee!

Wupke van der Torren

Wupke van der Torren

Willemijn Schless

Op zoek naar remedial teaching of handschriftbegeleiding in Bilthoven, De Bilt, Zeist of Utrecht?
Met wie werken we samen?

Na jaren met een groepje vakbekwame juffen te hebben samengewerkt draait Juf Aan Huis nu op een iets lager pitje. We werken nog samen met onze meester aan huis, Zweder.

Zweder heeft eerst maatschappelijk werk en dienstverlening gestudeerd en er daarna voor gekozen om het onderwijs in te gaan, momenteel staat hij voor groep 8. Daarnaast zoekt hij echter graag de verdieping door middel van het geven van remedial teaching. Zweder heeft veel ervaring in het werken met autistische kinderen en het geven van sociale vaardigheidstraining. Door zijn rekenkundig talent en zijn engelengeduld is Zweder een geliefde meester.

Zweder Melchers

Zweder Melchers